Як приготувати найледачіші голубці: і найсмачніші

Ліниві голубці на сковороді – смачна і ситна страва, яка готується досить швидко і просто, не вимагаючи особливих витрат.

Тож, якщо ви хочете смачно та ситно нагодувати свою сім'ю без зайвого клопоту, спробуйте рецепт, запропонований експертом мережевого видання «БелНовости» кухарем Юлією Архіповою.

Для цього вам знадобиться:

Продукты
Фото: © Білновини
  • капуста білокачанна – 250 г;
  • фарш м'ясний – 300 г;
  • рис – 100 г;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • томатна паста – 1 столова ложка;
  • вода – 200 мл;
  • олія рослинна для смаження;
  • сіль та перець за смаком.

Для подачі страви можна використовувати сметану та свіжий кріп.

Для початку підготуйте продукти: моркву натріть на тертці, цибулю наріжте на кубики. Також варто вчинити і з капустою.

У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю та моркву до золотистого кольору.

Потім додайте фарш та смажте його з овочами близько 5 хвилин, постійно перемішуючи.

Слідом у сковороду відправляється промитий рис та вода, а також томатна паста. На цьому етапі страву варто посолити та поперчити.

Останній інгредієнт – капуста. Перемішайте вміст сковороди, зачекайте, поки він закипить, після чого накрийте кришкою сковороду і залиште на годину на мінімальному вогні.

Через 60 хвилин залишиться перекласти ліниві голубці в тарілку, прикрасити їх сметаною та зеленню та подавати до столу.

Раніше ми розповідали, навіщо замочувати рис перед варінням.

Читайте також

  • Як приготувати тушковані сирники у сметанному соусі: не швидко, але смачно
  • Навіщо потрібна рослинна олія при приготуванні олив'є: 2 важливі моменти – салат вийде смачніше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *