Картоплю готують практично у всіх кухнях світу, оскільки цей овоч виходить смачним.
Можна, наприклад, скуштувати американський варіант.
Йдеться про досить знамениту версію картоплі айдахо, зазначила кухарка Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” у питаннях кулінарії.

Як приготувати смачну страву
Список необхідних інгредієнтів
– кілограм картоплі;
– 2 ложки рафінованої олії;
– по маленькій ложці паприки та солі;
– ложка кетчупу та гірчиці;
– пара часточок часнику;
– трохи свіжої зелені.
Процес приготування
У цій версії приготування картоплі можна її очистити або приготувати разом із шкіркою. У другому випадку не забудьте його добре вимити.
Після поділяємо бульби на часточки так, ніби ми готуємо картопля по-сільському.
В окремій ємності з'єднуємо гірчицю та кетчуп. Вводимо сіль, прянощі, часник (попередньо рубаємо його ножем), подрібнену свіжу зелень.
Вводимо олію і перемішуємо.
Картопля готуємо три хвилини у гарячій воді. Потім сушимо його і обдаємо приготовленою сумішшю. Деко застилаємо листом пергаменту і викладаємо картоплю.
Готується страва півгодини за 200 градусів духовки.
Раніше ми розповідали про те, як з грибів та фаршу приготувати гідну страву.
Читайте також
- Що приготувати із сиру: ще один смачний десерт – перевірений часом
- Як приготувати шарлотку на сковороді: без соди і всього на одному яйці



