Як приготувати картоплю айдахо: здивуйте домашніх незвичайним рецептом

Картоплю готують практично у всіх кухнях світу, оскільки цей овоч виходить смачним.

Можна, наприклад, скуштувати американський варіант.

Йдеться про досить знамениту версію картоплі айдахо, зазначила кухарка Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” у питаннях кулінарії.

картофель
Фото: © Білновини

Як приготувати смачну страву

Список необхідних інгредієнтів

– кілограм картоплі;
– 2 ложки рафінованої олії;
– по маленькій ложці паприки та солі;
– ложка кетчупу та гірчиці;
– пара часточок часнику;
– трохи свіжої зелені.

Процес приготування

У цій версії приготування картоплі можна її очистити або приготувати разом із шкіркою. У другому випадку не забудьте його добре вимити.

Після поділяємо бульби на часточки так, ніби ми готуємо картопля по-сільському.

В окремій ємності з'єднуємо гірчицю та кетчуп. Вводимо сіль, прянощі, часник (попередньо рубаємо його ножем), подрібнену свіжу зелень.

Вводимо олію і перемішуємо.

Картопля готуємо три хвилини у гарячій воді. Потім сушимо його і обдаємо приготовленою сумішшю. Деко застилаємо листом пергаменту і викладаємо картоплю.

Готується страва півгодини за 200 градусів духовки.

Раніше ми розповідали про те, як з грибів та фаршу приготувати гідну страву.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *