Як правильно гасити голубці: секрет відмінної страви

Голубці – страва складна, але багатьма улюблена.

Все ж таки ситне і приправлене м'ясо в м'якому і ніжному капустяному листі неможливо не любити.

При цьому кожна господиня має свої секрети приготування відмінних голубців.

Голубцы
Фото: © Білновини

Але, щоб страва вийшла справді чудовою, її потрібно деякий час гасити на сковороді.

На перший погляд, може здатися, що в такій процедурі немає нічого складного. Але при цьому новачки в кулінарії можуть припускатися помилок.

Тому слід розібратися з тим, як правильно гасити голубці.

Досвідчені кухарі зазначають, що процес має тривати не більше 50 хвилин.

Голубці потрібно викласти в каструлю або глибоку сковороду, а зверху викласти овочеву підливу. Потім блюдо необхідно залити окропом таким чином, щоб рідина повністю покривала голубці. Не буде зайвим додати лавровий лист при цьому, щоб частування вийшло ароматнішим.

Гасити гасити слід на повільному вогні і під кришкою.

Раніше ми розповідали, як правильно готувати ліниві голубці.

Читайте також

  • Як приготувати пряники: рецепт не тільки на Новий рік
  • Як засолити червону рибу: вийде в міру солоною та дуже апетитною

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *