На новорічному столі повинні бути присутні не тільки салати, закуски та м'ясні компоненти: гарніри також важливі.
Однак просто відварити картоплю або запекти її звичним чином може будь-яка господиня: таким частуванням нікого не здивуєш.
Але на основі звичайного овочів можна приготувати незабутній гарнір, який запам'ятається всім.

Як запекти картоплю з базиліком та панірувальними сухарями
Список продуктів
– кілограм картоплі (вибирайте дрібніший овоч);
– чотири великі ложки рафінованої олії;
– п'ять часточок часнику;
– чотири ложки сухарів;
– трохи свіжої зелені;
– пара ложок сушеного базиліку;
– сіль та інші спеції на свій вибір.
Як приготувати гарнір?
Найкраще вибирати мініатюрну картоплю, тому що запікати її потрібно цілком. Очищаємо овоч і доводимо до готовності в каструлі. Попереднє варіння допомагає зробити текстуру гарніру приємнішою.
Після в окремій ємності змішуємо олію, подрібнений часник, сіль, базилік та спеції. Обдаємо отриманим складом картопля.
Відправляємо його в пакет, куди засипаємо чотири ложки сухарів для паніровки. Добре трусимо пакет.
Після цього потрібно запікати картоплю протягом півгодини. Температура має становити 180 градусів.
Під час подачі посипати свіжою зеленню для аромату.
Раніше ми розповідали про два рецепти новорічних закусок, які не соромно поставити на святковий стіл.
Читайте також
- Топ-10 кулінарних хитрощів: про них знають лише найкращі кухарі світу
- Яєчня вийде ідеальною: крім олії до сковороди додайте простий інгредієнт