У чому секрет ідеальних голубців: все залежить від капусти

Голубці – це одна з найпопулярніших і улюблених страв у російській кухні.

Незважаючи на цей безперечний факт, багато господинь стикаються з проблемами при приготуванні цієї страви, яких, на думку експерта мережевого видання «БелНовости» кухаря Юлії Архіпової, можна легко уникнути, дотримуючись кількох простих порад.

Мабуть, першорядне значення для приготування смачних голубців має правильно обрана капуста.

Голубцы
Фото: © Білновини

Вирушаючи до магазину чи ринку за цим овочом, вибирайте молоду капусту з насиченим зеленим кольором листя.

Таке листя м'якше і соковитіше, з ним легше працювати.

Форма качана також має значення: відмовтеся від покупки качанів, що мають плескату форму.

Більшість листків у таких виделках напевно виявляться «зім'ятими» – нічого й думати про те, щоб сформувати з них акуратний голубець.

Деякі хазяйки, до речі, використовують для приготування цієї страви пекінську капусту, оскільки її листя ніжне, соковите і швидко готується, і в результаті виходять дуже смачні голубці.

Раніше ми пояснювали, навіщо деякі господині додають кефір у тісто млинця.

Читайте також

  • Для тих, хто ще не куштував мариноване сало: рецепт, від якого ви будете в захваті
  • Як смачно запекти рибу в духовці: чудовий обід забезпечений

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *