Пиріжки з капустою не такі апетитні, як з м'ясом або іншою невегетаріанською начинкою.
Але «капустяники» готувати простіше, дешевше, до того ж овоч сам корисний у будь-якому вигляді. Головне знати, як подати. Ось дуже швидкий рецепт.
Потрібно:
- борошно – 400 гр;
- кефір – 400 мл;
- яйця – 2 шт.;
- сода – 1 ч. л;
- сіль – щіпка;
- капуста (свіжа) – 400 гр;
- цибулина – 1 шт.;
- морква – 1 шт.
Як готувати
1. Капусту потрібно нашаткувати, цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на тертці.

2. Обсмажуємо овочі на сковороді на вершковому маслі. Щоб капуста стала м'якшою, можна додати ½ склянки води. Сіль та спеції додаємо за смаком та у міру готовності.
3. Змішуємо борошно з кефіром, додаємо соду, перемішуємо, потім додаємо яйця та сіль, вимішуємо тісто, потім змішуємо з начинкою.
4. Розігрійте сковороду, викладайте ложкою тісто і обсмажуйте «капустяники», як оладки, з обох боків.
Приємного апетиту!
Читайте також
- Як приготувати вівсянку на ніч: з цим рецептом ви зможете поснідати без поспіху
- Чому сирники вийшли «гумовими»: названо основні помилки