Тістечка з капустою, які довго не залежаться: все змішати і на сковороду

Пиріжки з капустою не такі апетитні, як з м'ясом або іншою невегетаріанською начинкою.

Але «капустяники» готувати простіше, дешевше, до того ж овоч сам корисний у будь-якому вигляді. Головне знати, як подати. Ось дуже швидкий рецепт.

Потрібно:

  • борошно – 400 гр;
  • кефір – 400 мл;
  • яйця – 2 шт.;
  • сода – 1 ч. л;
  • сіль – щіпка;
  • капуста (свіжа) – 400 гр;
  • цибулина – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.

Як готувати

1. Капусту потрібно нашаткувати, цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на тертці.

Тесто
Фото: © Білновини

2. Обсмажуємо овочі на сковороді на вершковому маслі. Щоб капуста стала м'якшою, можна додати ½ склянки води. Сіль та спеції додаємо за смаком та у міру готовності.

3. Змішуємо борошно з кефіром, додаємо соду, перемішуємо, потім додаємо яйця та сіль, вимішуємо тісто, потім змішуємо з начинкою.

4. Розігрійте сковороду, викладайте ложкою тісто і обсмажуйте «капустяники», як оладки, з обох боків.

Приємного апетиту!

Читайте також

  • Як приготувати вівсянку на ніч: з цим рецептом ви зможете поснідати без поспіху
  • Чому сирники вийшли «гумовими»: названо основні помилки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *