Навіщо при приготуванні котлет додавати у фарш солоні огірки: так блюдо мало хто готує, а дарма

Напевно, кожній господині хотілося б, щоб приготовлена їй куховарство була гідно оцінена – бажання зробити свої страви смачнішою і призводить до експериментів зі звичними рецептами.

Наприклад, як розповіла експерт мережевого видання «БелНовости», кухарка Юлія Архіпова, деякі кулінари додають у фарш солоні огірки.

В результаті зроблені ними котлети виходять соковитими та пікантними – солоні огірки надають котлетам неповторного аромату, смаку та соковитості.

Котлеты
Фото: © Білновини

Щоб приготувати звичайну страву за новим рецептом, використовуйте такі інгредієнти:

  • 500 г фаршу,
  • 1 цибулина,
  • 2-3 солоних огірків,
  • Сіль та перець – за смаком,
  • Сухарі для паніровки та олія – для смаження.

Цибуля і солоні огірки потрібно подрібнити – для цього можна використовувати тертку з отворами середнього розміру, після чого потрібно додати суміш до фаршу.

Потім необхідно посолити і поперчити масу для приготування котлет, а також додати інші спеції, якщо хочете.

Важливо врахувати ступінь солоності огірків – сіль може взагалі не знадобитися.

Добре перемішайте фарш, сформуйте з нього котлети, за бажання обваляйте їх у панірувальних сухарях і обсмажте на олії.

Раніше ми перераховували найчастіші помилки під час приготування плову.

Читайте також

  • Розкрито рецепт ідеального маринаду для шашлику та названо найневдаліші варіанти на літо.
  • Ось від чого залежить м'якість смаженої печінки: 3 хитрощі – і печінка жорсткою не стане, навіть якщо сильно захотіти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *