Напевно, кожній господині хотілося б, щоб приготовлена їй куховарство була гідно оцінена – бажання зробити свої страви смачнішою і призводить до експериментів зі звичними рецептами.
Наприклад, як розповіла експерт мережевого видання «БелНовости», кухарка Юлія Архіпова, деякі кулінари додають у фарш солоні огірки.
В результаті зроблені ними котлети виходять соковитими та пікантними – солоні огірки надають котлетам неповторного аромату, смаку та соковитості.

Щоб приготувати звичайну страву за новим рецептом, використовуйте такі інгредієнти:
- 500 г фаршу,
- 1 цибулина,
- 2-3 солоних огірків,
- Сіль та перець – за смаком,
- Сухарі для паніровки та олія – для смаження.
Цибуля і солоні огірки потрібно подрібнити – для цього можна використовувати тертку з отворами середнього розміру, після чого потрібно додати суміш до фаршу.
Потім необхідно посолити і поперчити масу для приготування котлет, а також додати інші спеції, якщо хочете.
Важливо врахувати ступінь солоності огірків – сіль може взагалі не знадобитися.
Добре перемішайте фарш, сформуйте з нього котлети, за бажання обваляйте їх у панірувальних сухарях і обсмажте на олії.
Раніше ми перераховували найчастіші помилки під час приготування плову.
Читайте також
- Розкрито рецепт ідеального маринаду для шашлику та названо найневдаліші варіанти на літо.
- Ось від чого залежить м'якість смаженої печінки: 3 хитрощі – і печінка жорсткою не стане, навіть якщо сильно захотіти