Як приготувати найніжніші відбивні лише за півгодини: ідея для вечері у вас у кишені

З цим рецептом відбивних у клярі з пікантними нотками ви впораєтеся з приготуванням смачної страви лише за півгодини.

Традиційно відбивні роблять зі свинини, краще вибрати корейку чи вирізку з мінімальною кількістю жиру чи взагалі без нього.

Наріжте м'ясо на шматочки завтовшки близько 1 см і відбийте їх кулінарним молотком. Потім посипте сіллю, перцем та будь-якими іншими спеціями до смаку.

Мясо
Фото: © Білновини

Тепер можна приступати до приготування кляру, для якого вам знадобиться збити 3 яйця з 2 столовими ложками сметани (майонезу) та 1 столової ложки борошна.

Додайте в кляр 2-5 подрібнених зубчиків часнику, а також сіль та перець – за смаком.

Приготуйтеся до смаження: борошно для обвалки відбивних насипте в плоску тарілку, а на сковороду налийте олію і добре розігрійте.

Тепер обваляйте м'ясо у борошні, потім у клярі і відразу ж відправляйте на сковороду.

Залишилося обсмажити відбивні з двох боків до готовності (приблизно по 4 хвилини з кожного боку), і можна подавати до столу.

Раніше ми ділилися рецептом універсальної підливи, яка готується лише за півгодини.

Читайте також

  • Як приготувати млинці різних квітів: кулінарна хитрість, що дозволяє зробити страву красивою
  • Як приготувати бездоганні млинці: названо основні хитрощі – не всі господині про них пам'ятають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *