Крабові палички у нас здебільшого викликають асоціацію з різними закусками чи салатами, тому що вкрай вдало для них підходять.
При цьому мало хто знає, що вони зможуть стати непоганою основною стравою.
Кухар Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань ділиться секретом того, як приготувати котлети з крабових паличок.

Рецепт цікавого частування такий
Потрібні продукти
– маленька пачка паличок (стограмова);
– Така ж кількість твердого сиру;
– куряче яйце;
– часточка часнику;
– панірувальні сухарі (скільки піде);
– сіль з перцем (на власний розсуд);
– Рослинна олія.
Методика
Для цього рецепту варто взяти заморожені, а не охолоджені палички. Приступати до приготування варто відразу ж після покупки. Насамперед видаляємо упаковку з паличок і подрібнюємо їх за допомогою терки.
Так само чинимо з сиром і з'єднуємо компоненти. Вводимо подрібнений ножем часник, яйце, сіль із перцем і перемішуємо.
Формуємо котлети, пануємо та приступаємо до смаження.
Такої страви ви ще не куштували.
Раніше ми розповідали про те, за допомогою яких хитрощів можна покращити смак кави.
Читайте також
- Як приготувати драники без яєць та борошна: перевірений рецепт
- Як приготувати смачний фарш навіть із дешевого м'яса: головні секрети – не всі про них знають