Що робити, якщо фарш вийшов рідкуватий: порятунок для котлет та пельменів

Часом хазяйки, які задумали нагодувати сім'ю домашніми котлетками або пельменями, з прикрістю зауважують, що замішаний для страви фарш вийшов надто рідким.

Засмучуватися не варто – проблема легко вирішується за допомогою лайфхаків із цієї статті.

Котлетний фарш

Не важливо, які котлети ви зібралися ліпити – з м'ясного, курячого або навіть рибного фаршу, зробити котлетну масу частіше допоможе звичайнісінька манна крупа.

Фарш
Фото: © Білновини

Всипте невелику кількість манки до інших інгредієнтів, добре вимішайте фарш і відправте на 30 хвилин в холодильник.

За цей час манка вбере в себе зайву рідину і набухне, а фарш загусне, і ви спокійно зможете використовувати його для приготування.

Фарш для пельменів

Якщо ж у планах на вечерю пельмені, манку у фарш краще не сипати. Натомість додайте до начинки відварену картоплю, натерту на дрібній тертці.

В результаті ви отримаєте акуратні, а найголовніше – смачні пельмені.

Читайте також

  • Чому не можна варити бульйон із замороженого м'яса: 90% господарок припускається цієї помилки
  • Як приготувати тістечко за радянським ГОСТом: ніяких фокусів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *