Як приготувати фруктові ПП-кекси без цукру: смачний та ароматний десерт

Хочете до чашки кави чи чаю взяти невеликий десерт, але при цьому не нашкодити фігурі та вписати частування у денну норму калорій?

Тоді цей рецепт точно вам підійде.

Ніжні яблучні кекси без грама цукру стануть чудовою стравою, коли хочеться порадувати себе чимось солодким.

Мука
Фото: © Білновини

Значний плюс цього частування в тому, що процес приготування є максимально простим і вимагає мінімум інгредієнтів.

Рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова.

Які продуті треба взяти

Для приготування 4-5 порцій слід підготувати:

  • борошно цільнозернове – 100 г;
  • кориця – 1 ч. л.;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • мигдальне молоко – 120 мл;
  • яйце – 1 шт.;
  • яблуко – 1 шт.

Не зайве взяти ще 100 г свіжих і улюблених ягід.

Як готувати яблучні кекси.

Борошно потрібно спочатку з'єднати з розпушувачем і корицею.

Можна додати щіпку солі в суху суміш.

Як тільки компоненти будуть перемішані, треба додати молоко та яйце.

У вже готове тісто слід втрутити дрібні шматочки очищених яблук, ягоди.

Випікати кекси треба приблизно 15 хвилин за 200 градусів. Духовка має бути попередньо розігріта.

Десерт виходить ароматним та дуже апетитним.

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальну каву.

Читайте також

  • Готуємо курячі нагетси з сиром: ідеальне частування для перекушування – краще за фастфуд.
  • Чи можна замінити в борщі капусту на пекінську капусту: вийде ще смачніше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *