Як приготувати млинці із зеленої гречки: простий рецепт неймовірно корисної страви

Млинці в цілому до правильного харчування не мають відношення через використання не найкорисніших продуктів.

До того ж, у них висока калорійність за відсутності особливої користі для організму.

Однак завжди можна здивувати сім'ю неймовірно смачними та навіть корисними млинцями, розкриває секрет кухарка Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії.

блины
Фото: © Білновини

Як приготувати млинці з зеленої гречки?

Список інгредієнтів

– склянка зеленої гречки;
– Близько 300 мл води;
– половина маленької ложки солі;
– дві ложки сиропу топінамбуру або кленового сиропу.

Процес приготування

Найкраще гречку відправити в ємність із водою на ніч. Вранці потрібно злити залишки води та відправити крупу у чашу блендера. Потім вливаємо вказану кількість води, вводимо сіль і вибраний сироп. Збиваємо до однорідної маси.

Консистенція заготівлі має бути жирною. Після цього приступаємо до смаження на розігрітій сковороді, обробленій достатньою кількістю рослинної олії.

Читайте також

  • Чому пергамент прилипає до випічки: досвідчені кулінари перерахували головні помилки
  • Як зварити макарони без води: так навіть смачніше – спробуйте

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *