Ця страва може стати царем вашого солодкого столу на новорічних святах.
Смак такий забійний, що навряд чи відірветесь від нього добровільно. Ну а про дітей і говорити нема чого.
Йдеться про знаменитого пирога «Білоруський» із розсипчастим пісочним тестом та сирною начинкою із родзинками та горіхами.

Про те, як самостійно приготувати славетну страву, розповіла експерт мережевого видання «Бєлновини», кухарка Юлія Архіпова.
Інгредієнти
Для приготування пирога нам знадобляться такі продукти:
– борошно – три з половиною склянки;
– дві склянки цукру;
– Маргарин – 200 грамів;
– Півкіло сиру;
– два яйця;
– Чищені горіхи – склянка;
– Стакан ізюму;
– Пакунок ванілі.
Приготування
Для тіста – тертий маргарин, цукор та борошно перемішуємо та розтираємо до сипучої крихти.
Запарити родзинки, після чого воду злити, а родзинки просушити серветкою.
Горіхи подрібнимо до великої крихти, після чого змішаємо сир, яйця, цукор, ваніль та горіхи.
Далі потрібно буде підмішати горіхи.
Приблизно дві третини маси тіста викладемо у роз'ємну форму, зробимо бортики і викладемо всю начинку.
А на неї – решту тесту. Розрівняємо лопаткою і поставимо в розігріту до 180-190 градусів духовку (на годину).
Після остиглий пиріг на годину-дві відправимо в холодильник, і потім, після цього часу, поріжемо на шматочки.
Читайте також
- Скумбрія домашнього посолу: розкрито рецепт виняткового маринаду
- Як приготувати бутерброди з червоною рибою: поради та рецепти