Сирники завжди прийдуть до місця: їх можна готувати для сніданку, перекушування або як солодке частування до чаювання.
Тому хороший рецепт страви завжди буде доречним.
Експерт із кулінарних питань мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова розкрила чудовий метод приготування страви, перед яким ніхто не встоїть.

Як приготувати смачні сирники
Список необхідних компонентів
– півкіло жирного сиру;
– половина маленької ложки солі;
– Півтори ложки цукру;
– п'ять ложок борошна;
– яйце;
– звичайне або кукурудзяне борошно для панірування;
– олія (скільки піде).
Процес приготування
Спочатку потрібно взяти сир і перетерти його до однорідності. За наявності зайвої вологи її видаляємо. Яйце попередньо варто трохи збити і після відправити в миску до сиру.
Далі вводимо борошно, цукор та сіль. Намагайтеся довести суміш до ідеально однорідного стану.
Залишиться тільки сформувати сирники, використовувати борошно як панірування та приступити до смаження.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати знаменитий салат для схуднення з буряка з капустою.
Читайте також
- Як приготувати мінтай у сметанному соусі: чудовий рецепт – сподобається багатьом
- Як зробити перловку неймовірно апетитною: кухарі розкрили 3 секрети – про що не варто забувати