Багато хто любить саме млинці з начинкою, оскільки це дозволяє постійно пробувати нові поєднання продуктів.
Комусь до вподоби десертні начинки, а комусь більше подобаються ситні варіанти.
Тому варто звернути увагу на цей гідний рецепт, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” у галузі приготування їжі кухарка Юлія Архіпова.

Як приготувати начинку для млинців з м'яса та рису
Список продуктів
– півкіло будь-якого фаршу;
– Середня цибулина;
– трохи менше половини склянки рису (близько 75 г);
– прянощі із сіллю.
Процес приготування
Спочатку потрібно відварити крупу. Промиваємо її, відправляємо в каструлю зі склянкою води, солимо. Як правило, за 20 хвилин рис буде готовий.
Йому варто дати охолонути.
Потім шаткуємо цибулю і відправляємо її смажитися. За кілька хвилин вводимо м'ясний фарш. Додаємо сіль та вибрані спеції. Помішуємо та доводимо до готовності.
Далі вводимо рис і перемішуємо, вимикаємо вогонь. Смачна та ситна начинка для млинців готова.
Читайте також
- Чому не просмажилися котлети: досвідчені кулінари поділилися секретами
- Як правильно готувати гриби: про що має знати кожна господиня