Ажурні та ніжні млинці – це завжди чудовий варіант для сніданку.
Плюс такої страви в тому, що її можна подавати з різними начинками: сиром, червоною рибою або з ягодами і сметаною.
Але щоб частування вийшло відмінним, важливо відповідально підійти до приготування тіста.

Все ж таки не кожен може похвалитися тим, що вміє готувати тонкі млинці ідеально.
Але кожен хоче вдосконалити спосіб приготування, щоб радувати себе та домочадців ніжними, смачними та апетитними млинцями.
У такому випадку до тіста потрібно додати додатковий інгредієнт.
Йдеться про сметану, яка зробить консистенцію більш еластичною, а смак більш м'яким та цікавим.
Достатньо всього пару ложок сметани покласти в тісто, щоб смак млинців став помітно кращим.
В іншому змінювати звичний класичний рецепт не потрібно.
Раніше ми розповідали, як готувати тонкі млинці на пиві.
Читайте також
- Готуємо котлети без м'яса: обід буде смачним та корисним
- Як приготувати смачне та ароматне печиво до чаю: мінімум інгредієнтів – простий рецепт