Як зробити млинці смачнішими та ніжнішими: врятує один інгредієнт – є в кожній кухні

Ажурні та ніжні млинці – це завжди чудовий варіант для сніданку.

Плюс такої страви в тому, що її можна подавати з різними начинками: сиром, червоною рибою або з ягодами і сметаною.

Але щоб частування вийшло відмінним, важливо відповідально підійти до приготування тіста.

Блины
Фото: © Білновини

Все ж таки не кожен може похвалитися тим, що вміє готувати тонкі млинці ідеально.

Але кожен хоче вдосконалити спосіб приготування, щоб радувати себе та домочадців ніжними, смачними та апетитними млинцями.

У такому випадку до тіста потрібно додати додатковий інгредієнт.

Йдеться про сметану, яка зробить консистенцію більш еластичною, а смак більш м'яким та цікавим.

Достатньо всього пару ложок сметани покласти в тісто, щоб смак млинців став помітно кращим.

В іншому змінювати звичний класичний рецепт не потрібно.

Раніше ми розповідали, як готувати тонкі млинці на пиві.

Читайте також

  • Готуємо котлети без м'яса: обід буде смачним та корисним
  • Як приготувати смачне та ароматне печиво до чаю: мінімум інгредієнтів – простий рецепт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *