Хто вважає, що домашні пироги та будь-яка солодка випічка це дорого і довго, нехай обов'язково прочитає цю статтю до кінця.
Ледачий пиріг з варенням – це ще простіше, ніж напекти гору оладок або млинців.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як готувати і що буде потрібно.

Потрібно:
- борошно 1,5 склянки;
- молоко 1/3 склянки;
- варення 1,5 склянки;
- олія рослинна 1/3 склянки;
- сметана 2 ст. л;
- сода 1,5 ч. л.
- ванілін до смаку.
Як готувати
1. Включаємо розігрівати духовку до 180 градусів Цельсія.
2. У цей час змішуємо молоко зі сметаною, олією та варенням у глибокій мисці.
3. Борошно змішуємо з ваніліном і содою та просіюємо в миску з рідкими інгредієнтами.
4. Замішуємо тісто і переливаємо його у форму для випікання.
5. Забираємо пиріг у духовку на 30 хвилин.
Як буде готовий, даємо охолонути, виймаємо з форми, посипаємо за бажанням цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Читайте також
- Яку рибу можна приготувати «під шубою»: відтепер ця страва стане вашим улюбленим салатом
- Такого смаку ніхто не забуде. Готуємо макарони з тунцем та зеленим горошком у томатному соусі.