Сирники можна готувати з різними добавками. Це можуть бути яблука, сухофрукти та навіть шоколад.
Але натомість спробуйте сирники з гарбузом. Від цього випічка тільки виграє – стане апетитнішим на вигляд, ароматнішим і смачнішим.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як спекти сирники з гарбузом.

Потрібно:
- сир (9%) 300 гр;
- гарбуз 200 гр;
- яйце 1 шт;
- цукор 2 ст. л;
- манка 2 ст. л;
- кориця до смаку,
- сіль щіпка.
Як готувати
1. М'якуш гарбуза потрібно натерти на дрібній тертці і віджати сік.
2. Сир потрібно перемішати з цукром і сіллю, додати яйце, перемішати, потім змішати з тертим гарбузом.
3. Додаємо манку, корицю, перемішуємо та залишаємо настоятися 30 хвилин.
4. Формуємо сирники, пануємо в борошні і обсмажуємо на сковороді на олії з двох сторін.
До столу подаємо зі сметаною. Приємного апетиту!
Читайте також
- Як приготувати кабачки у вершковому соусі: підійде для гарніру чи закуски
- Додайте в чай це – і неприємна плівка зникне: вистачить кількох крапель