Що додати в тісто для сирників: спробуйте цей рецепт – не пошкодуєте

Сирники можна готувати з різними добавками. Це можуть бути яблука, сухофрукти та навіть шоколад.

Але натомість спробуйте сирники з гарбузом. Від цього випічка тільки виграє – стане апетитнішим на вигляд, ароматнішим і смачнішим.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як спекти сирники з гарбузом.

Тыква
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • сир (9%) 300 гр;
  • гарбуз 200 гр;
  • яйце 1 шт;
  • цукор 2 ст. л;
  • манка 2 ст. л;
  • кориця до смаку,
  • сіль щіпка.

Як готувати

1. М'якуш гарбуза потрібно натерти на дрібній тертці і віджати сік.

2. Сир потрібно перемішати з цукром і сіллю, додати яйце, перемішати, потім змішати з тертим гарбузом.

3. Додаємо манку, корицю, перемішуємо та залишаємо настоятися 30 хвилин.

4. Формуємо сирники, пануємо в борошні і обсмажуємо на сковороді на олії з двох сторін.

До столу подаємо зі сметаною. Приємного апетиту!

Читайте також

  • Як приготувати кабачки у вершковому соусі: підійде для гарніру чи закуски
  • Додайте в чай це – і неприємна плівка зникне: вистачить кількох крапель

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *