Апельсиновий кекс – чудовий десерт, який чудово прикрасить будь-який стіл.
При цьому не варто думати, що процес приготування складний або вимагає багато вільного часу.
Простим рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова.

Які продукти потрібні
- апельсин – 1 шт.;
- борошно – 250 г;
- цукор – 100-150 г;
- крохмаль – 85 г;
- вода – 80 мл;
- розпушувач – 3 ч. л.
Як приготувати апельсиновий кекс?
Фрукт потрібно ретельно вимити, розрізати на часточки (з шкіркою), прибрати кісточки, а потім перетворити на пюре за допомогою блендера.
Потім потрібно додати в масу, що вийшла, інші інгредієнти.
Якщо тісто занадто рідке, можна втрутити додаткову ложку крохмалю.
Випікати частування треба в заздалегідь розігрітій духовці (170 градусів) близько 30 хвилин.
Перед подачею десерт слід прикрасити цукровою пудрою та шматочками апельсинів.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто, що підійде для будь-якої випічки.
Читайте також
- Як приготувати смачні ліниві вареники до сніданку: мінімум інгредієнтів та зусиль
- Як смачно запекти грушу із сиром: страву, яку оцінять гурмани