Домашні десерти завжди виходять набагато кращими за магазинні. Окрім цього, лише на перший погляд здається, що процес потребує багато сил та часу.
Є варіанти, які дозволяють швидко приготувати чудові частування до чаю.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова поділилася рецептом, який кожен зможе повторити у власній кухні.

Інгредієнти
- банани – 2 шт.;
- згущене молоко – 230 г;
- борошно – 170 г;
- розпушувач – 5-7 р.
Процес приготування
Фрукти слід очистити, нарізати та розім'яти вилкою до стану пюре. Потім до такої заготівлі можна додавати інші інгредієнти. Попередньо просіяти борошно.
Тісто потрібно ретельно перемішати до однорідного стану.
Потім масу можна відправляти до духовки. Випікати частування слід близько 40-50 хвилин при 180 градусах у заздалегідь розігрітій духовці.
Випічка в результаті виходить ароматною, м'якою та дуже смачною.
Раніше ми розповідали, як приготувати яєчну локшину вдома.
Читайте також
- Як приготувати солону скумбрію: найпростіший рецепт
- Як приготувати салат з цибулею: він був неймовірно популярний – смачна страва при мінімальних витратах