Приготувати на обід смачні і ситні котлети можна навіть без грама м'яса.
Простим рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова.
Які інгредієнти потрібні
- Капуста білокачанна, 1 кг,
- Печериці, 250 г,
- Цибуля, 1 шт.,
- Манка, 50 г,
- Перець та сіль,
- Панірувальні сухарі, 200 г.
Як готувати капустяні котлети
Овочі слід нашаткувати, перекласти в каструлю і залити водою.

Варити капусту потрібно не більше 10 хвилин, а після остудити і змішати з печерицями та цибулею, які попередньо треба близько 8 хвилин обсмажувати на олії.
У таку овочеву суміш слід додати перець, сіль та манку. Все потрібно перемішати і залишити на півгодини за кімнатної температури.
Потім можна формувати котлети, які потрібно обваляти в панірувальних сухарях.
Випікати страву з кожного боку по 15-20 хвилин. Температура має бути близько 200-220 градусів.
Раніше ми розповідали, як смачно запекти картоплю із салом.
Читайте також
- Кому не варто їсти гречку: ось яка кількість на день не шкодить здоров'ю
- Чи можна приготувати голубці з цвітною капустою? Рецепт до обіду чи вечері