Такі сирники ви точно не куштували: рецепт з морквою

Бажаючим поєднати приємне з корисним варто спробувати приготувати морквяні сирники або сир з морквою.

Страва не найпісніша і не зовсім дієтична.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати сирники з морквою.

Сырники
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • сир – 600 гр;
  • яйця – 2 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • борошно – 6 ст. л.;
  • крупа манна – 2 ст. л.;
  • цукор – 4 ст. л.;
  • сіль – щіпка;
  • олія рослинна для смаження;
  • вода – 50 мл.

Як готувати

1. Чистимо моркву, натираємо і обсмажуємо на рослинному чи вершковому маслі.

2. Потім додаємо воду, гасимо і через 3 хвилини додаємо манку. Перемішуємо і за 2 хвилини знімаємо сковороду з вогню.

3. Сир розминаємо вилкою, додаємо яйця, цукор і сіль, тушковану моркву з манкою і перемішуємо.

4. По готовності додаємо борошно, вимішуємо тісто, формуємо сирники, пануємо в борошні та обсмажуємо на розігрітій сковороді на олії з двох сторін. Приємного апетиту!

Раніше ми розповідали, як приготувати пельмені узбецькою.

Читайте також

  • Молоко та вершки: що краще додавати в каву
  • Чек-лист: що ми робимо не так і як готувати сирники правильно – кухар назвала помилки господарок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *