Страви з фаршу нечисленні і здебільшого не викликають захоплення при їх подачі до святкового столу. Винятком може бути лише котлета по-київськи.
Котлетам, биточкам та голубцям вже давно відведено місце повсякденних страв. Ось непоганий варіант страви з фаршу – соковиті та ароматні ковбаски.
Потрібно:
- фарш (свинячий та курячий) – по 500 гр;
- олія вершкове – 40 гр;
- цибулина – 1 шт.;
- часник – 3 зубчики;
- паприка, коріандр, перець чорний та сіль за смаком;
- крохмаль – 1 ст. л.;
- сода – 0,5 ч. л.
Як готувати
1. Дрібно нарізаємо цибулю, часник подрібнюємо, пропустивши через прес.

2. Змішуємо два види фаршу і додаємо в нього подрібнені овочі, соду, крохмаль, вершкове масло, спеції, прянощі та сіль.
3. Ретельно вимішуємо фарш, відбиваємо та прибираємо в холодильник на годину.
4. Потім формуємо ковбаски, викладаємо у форму для випічки, розігріваємо духовку до 220 градусів та готуємо ковбаски 20 хвилин.
Раніше ми розповідали, що приготувати із картоплі на святковий стіл.
Читайте також
- Як приготувати шоколадну ковбасу: десерт з дитинства, який легко повторити
- Як треба смажити рибу, щоб вона виходила не сухою, а соковитою: танутиме в роті