Що приготувати із фаршу на святковий стіл: гості будуть раді

Страви з фаршу нечисленні і здебільшого не викликають захоплення при їх подачі до святкового столу. Винятком може бути лише котлета по-київськи.

Котлетам, биточкам та голубцям вже давно відведено місце повсякденних страв. Ось непоганий варіант страви з фаршу – соковиті та ароматні ковбаски.

Потрібно:

  • фарш (свинячий та курячий) – по 500 гр;
  • олія вершкове – 40 гр;
  • цибулина – 1 шт.;
  • часник – 3 зубчики;
  • паприка, коріандр, перець чорний та сіль за смаком;
  • крохмаль – 1 ст. л.;
  • сода – 0,5 ч. л.

Як готувати

1. Дрібно нарізаємо цибулю, часник подрібнюємо, пропустивши через прес.

Фарш
Фото: © Білновини

2. Змішуємо два види фаршу і додаємо в нього подрібнені овочі, соду, крохмаль, вершкове масло, спеції, прянощі та сіль.

3. Ретельно вимішуємо фарш, відбиваємо та прибираємо в холодильник на годину.

4. Потім формуємо ковбаски, викладаємо у форму для випічки, розігріваємо духовку до 220 градусів та готуємо ковбаски 20 хвилин.

Раніше ми розповідали, що приготувати із картоплі на святковий стіл.

Читайте також

  • Як приготувати шоколадну ковбасу: десерт з дитинства, який легко повторити
  • Як треба смажити рибу, щоб вона виходила не сухою, а соковитою: танутиме в роті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *