Як приготувати котлети з крабових паличок: здивуйте сім'ю – такої страви ви не куштували

Крабові палички у нас здебільшого викликають асоціацію з різними закусками чи салатами, тому що вкрай вдало для них підходять.

При цьому мало хто знає, що вони зможуть стати непоганою основною стравою.

Кухар Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань ділиться секретом того, як приготувати котлети з крабових паличок.

котлеты
Фото: © Білновини

Рецепт цікавого частування такий

Потрібні продукти

– маленька пачка паличок (стограмова);
– Така ж кількість твердого сиру;
– куряче яйце;
– часточка часнику;
– панірувальні сухарі (скільки піде);
– сіль з перцем (на власний розсуд);
– Рослинна олія.

Методика

Для цього рецепту варто взяти заморожені, а не охолоджені палички. Приступати до приготування варто відразу ж після покупки. Насамперед видаляємо упаковку з паличок і подрібнюємо їх за допомогою терки.

Так само чинимо з сиром і з'єднуємо компоненти. Вводимо подрібнений ножем часник, яйце, сіль із перцем і перемішуємо.

Формуємо котлети, пануємо та приступаємо до смаження.

Такої страви ви ще не куштували.

Раніше ми розповідали про те, за допомогою яких хитрощів можна покращити смак кави.

Читайте також

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *