Як приготувати м'ясний салат «Купецький»: виходить дуже ситно

Правилом гарного тону вважається подати до столу три види салату. Один із них обов'язково рибний, другий м'ясний, а третій – фірмова страва господині.

Щодо м'ясних салатів, то це не обов'язково «Олів'є» або курка з ананасами.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати салат “Купечеський” зі свининою.

Мясо
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • м'ясо 200-300 г;
  • морква 2 шт.;
  • цибуля ріпчаста 1 шт;
  • цукор 1 ст. л;
  • оцет 1 ст. л;
  • горошок консервований 200 г;
  • майонез 2-3 ст. л.

Як готувати

1. М'ясо (свинину без сала) поміщаємо в киплячу воду і варимо під кришкою до готовності, потім охолоджуємо.

2. У цей час чистимо моркву, натираємо на великій тертці. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.

3. Обсмажуємо моркву на олії, щоб стала м'якою, потім охолоджуємо.

4. Цибулю поливаємо оцтом, додаємо цукор і трохи солі і залишаємо на 10 хвилин.

5. М'ясо нарізаємо кубиками, зливаємо маринад із консервованого горошку.

Складаємо інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом, перемішуємо, охолоджуємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!

Читайте також

  • Експерт розкрив рецепт корисного салату олів'є
  • Як засолити сало, щоб воно вийшло максимально ніжним: секретний інгредієнт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *