Як приготувати легкі закуски до вечері: 3 відмінні варіанти для святкового столу

Прості закуски, які можна подати перед основною стравою, лише прикрасять стіл і зроблять вечерю в рази краще.

Процес їх приготування зазвичай максимально простий і вимагає багато сил, часу чи серйозних витрат.

Розглянемо три варіанти смачних частування, який зможе без проблем приготувати навіть недосвідчений кулінар.

Сыр
Фото: © Білновини

Рецептами поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухарка Юлія Архіпова.

Капрезе

Потрібно підготувати помідори, моцареллу, трохи базиліка, оливкової олії та соусу песто.

Томати потрібно помити і висушити, а потім нарізати кружальцями. Також слід нарізати моцарелу. Потім інгредієнти можна по черзі часточками викладати на тарілку. Після них треба посолити, збризкати соусом і олією, а також прикрасити листям базиліка.

Закуска з дині та пармської шинки

Ці два інгредієнти відмінно поєднуються та підходять для вишуканого обіду чи вечері.

На 500 г дині треба підготувати близько 250-270 г шинки, 100 г руколи та бальзамічний оцет.

Диню потрібно очистити і нарізати на шматочки, а потім обмотати слід шинкою. Зверху можна покласти листя руколи.

Канапе із сьомгою

На 4 шматочки житнього хліба слід взяти близько 70 г сирного сиру, трохи кропу, 80 г солі та 4 яйця.

Хліб треба нарізати на невеликі скибочки, трохи підсушити в духовці, а потім його змастити сумішшю сирного сиру з подрібненою зеленню.

Зверху треба покласти шматочки яєць (можна використовувати перепелині), а також рибу.

Закріпити всі інгредієнти над шпажками.

Раніше ми розповідали, як смачно приготувати мінтай у сметані.

Читайте також

  • Готуємо смачний та ароматний банановий кекс: простий рецепт домашньої випічки
  • Як приготувати солону скумбрію: найпростіший рецепт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *