Прості закуски, які можна подати перед основною стравою, лише прикрасять стіл і зроблять вечерю в рази краще.
Процес їх приготування зазвичай максимально простий і вимагає багато сил, часу чи серйозних витрат.
Розглянемо три варіанти смачних частування, який зможе без проблем приготувати навіть недосвідчений кулінар.

Рецептами поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухарка Юлія Архіпова.
Капрезе
Потрібно підготувати помідори, моцареллу, трохи базиліка, оливкової олії та соусу песто.
Томати потрібно помити і висушити, а потім нарізати кружальцями. Також слід нарізати моцарелу. Потім інгредієнти можна по черзі часточками викладати на тарілку. Після них треба посолити, збризкати соусом і олією, а також прикрасити листям базиліка.
Закуска з дині та пармської шинки
Ці два інгредієнти відмінно поєднуються та підходять для вишуканого обіду чи вечері.
На 500 г дині треба підготувати близько 250-270 г шинки, 100 г руколи та бальзамічний оцет.
Диню потрібно очистити і нарізати на шматочки, а потім обмотати слід шинкою. Зверху можна покласти листя руколи.
Канапе із сьомгою
На 4 шматочки житнього хліба слід взяти близько 70 г сирного сиру, трохи кропу, 80 г солі та 4 яйця.
Хліб треба нарізати на невеликі скибочки, трохи підсушити в духовці, а потім його змастити сумішшю сирного сиру з подрібненою зеленню.
Зверху треба покласти шматочки яєць (можна використовувати перепелині), а також рибу.
Закріпити всі інгредієнти над шпажками.
Раніше ми розповідали, як смачно приготувати мінтай у сметані.
Читайте також
- Готуємо смачний та ароматний банановий кекс: простий рецепт домашньої випічки
- Як приготувати солону скумбрію: найпростіший рецепт