Не те, щоб салат з крабів був забутий, просто про нього не так часто згадують. Рецепт невигадливий, але багато господинь псують цю страву.
Трапляється це з тими, хто, дотримуючись класичної рецептури, додає до салату з крабовими паличками рис.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати смачніше та простіше.

Потрібно:
- крабові палички 600 гр;
- огірок 1 шт.;
- пекінська капуста ½ качана;
- яйця 3 шт.;
- кукурудза консервована 300 г;
- зелень до смаку;
- майонез для заправки.
Як готувати
1. Відварюємо круто яйця і заливаємо холодною водою. Потім чистимо і нарізаємо кубиком
2. Крабові палички нарізаємо кубиками.
3. Далі кришимо овочі: огірок і капусту можна соломкою, зелень подрібнюємо ножем.
4. Нарізану пекінку потрібно обм'яти, тоді салат буде соковитішим, а капуста не така тверда.
5. Зливаємо маринад із консервованої кукурудзи, змішуємо інгредієнти та заправляємо салат майонезом.
Крабовий салат без рису виходить легким та свіжим. Приємного апетиту!
Читайте також
- Що приготувати замість «Шуби» чи «Мімози»: царська закуска
- Дієтолог розповіла, як зробити корисніше олів'є та оселедець під шубою.