Кухар назвала інгредієнт, який псує смак улюбленого багатьма салату: є рецепт краще

Не те, щоб салат з крабів був забутий, просто про нього не так часто згадують. Рецепт невигадливий, але багато господинь псують цю страву.

Трапляється це з тими, хто, дотримуючись класичної рецептури, додає до салату з крабовими паличками рис.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати смачніше та простіше.

Салат
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • крабові палички 600 гр;
  • огірок 1 шт.;
  • пекінська капуста ½ качана;
  • яйця 3 шт.;
  • кукурудза консервована 300 г;
  • зелень до смаку;
  • майонез для заправки.

Як готувати

1. Відварюємо круто яйця і заливаємо холодною водою. Потім чистимо і нарізаємо кубиком

2. Крабові палички нарізаємо кубиками.

3. Далі кришимо овочі: огірок і капусту можна соломкою, зелень подрібнюємо ножем.

4. Нарізану пекінку потрібно обм'яти, тоді салат буде соковитішим, а капуста не така тверда.

5. Зливаємо маринад із консервованої кукурудзи, змішуємо інгредієнти та заправляємо салат майонезом.

Крабовий салат без рису виходить легким та свіжим. Приємного апетиту!

Читайте також

  • Що приготувати замість «Шуби» чи «Мімози»: царська закуска
  • Дієтолог розповіла, як зробити корисніше олів'є та оселедець під шубою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *