Багато хто любить цей корисний та смачний десерт, оскільки він досить простий і завжди виходить смачним.
Однак у більшості випадків потрібно використовувати яйця, які здатні надати жорсткості готовому виробу.
Як виявилося, цілком можна обійтися і без цього інгредієнта, зазначає кухар Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії.

Як приготувати сирники без яєць?
Список інгредієнтів
– Пачка сиру;
– один дуже стиглий банан;
– Дві ложки манки;
– половина ложки соку лимона;
– велика ложка цукру;
– щіпка солі та ванілін за бажанням;
– олія для смаження;
– Борошно для панірування.
Процес приготування
Спочатку потрібно перетерти сир і позбутися можливої рідини. Далі банан довести до стану пюре за допомогою ложки або вилки. З цієї причини фрукт має бути дуже стиглим. До фруктового пюре додаємо лимонний сік.
Вводимо банан до сиру.
Після вводимо всі інгредієнти, що залишилися, перемішуємо і формуємо сирники. Обдаємо їх мукою.
Потім можна сміливо приступати до смаження.
Читайте також
- Як смачно приготувати макарони із сиром: від такої страви ніхто не відмовиться
- Як приготувати смачні оладки з кабачків з морквою?