Сочевиця відноситься до продуктів харчування, які на регулярній основі повинні бути в нашому раціоні.
Завдяки цьому ми можемо зберегти здоров'я на довгі роки та забути про прискорене старіння.
Тому можна спробувати приготувати оригінальний суп-пюре, радить експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань кухарка Юлія Архіпова.

Як зробити смачний суп із сочевиці
Список продуктів
– склянка червоної чи жовтої сочевиці;
– по одній морквині та цибулиці;
– один помідор;
– ложка томатної пасти;
– чотири склянки води;
– сіль та спеції на свій розсуд;
– трохи рафінованої олії.
Методика приготування
Спочатку потрібно буде вчинити з сочевицею, як і з будь-якою іншою бобовою культурою, – оглянути, при необхідності перебрати і добре вимити.
У каструлю відправляємо обсмажену цибулю та моркву. Слідом відправляємо і підготовлену сочевицю. Вливаємо вказану кількість води.
Вводимо спеції та сіль.
Також додаємо томатну пасту та один подрібнений помідор (без шкіри). Після того, як основа супу закипить, зводимо вогонь до мінімуму і готуємо чверть години.
Потім за допомогою блендера доводимо страву до пюре і подаємо до столу.
Раніше ми розповідали про те, як смачно приготувати котлети з курки з вівсяними пластівцями.
Читайте також
- Як покращити смак борщу: хитрощі, про які не варто забувати – господаркам на замітку
- Як правильно посмажити цибулю: секрети досвідчених кухарів – не всі про це знають