Ця страва може сподобатися холостякам, студентам та всім тим, хто не любить витрачати багато часу на приготування їжі, але любить смачно поїсти.
Йтиметься про приготування піци, але без звичної метушні з тестом.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду, розповіла, як приготувати ліниву піцу.

Потрібно:
- лаваш – 2 аркуші,
- печериці – 2 шт.;
- сир – 200 гр;
- сосиски – 100 гр;
- помідор – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- кетчуп та майонез за смаком.
Як готувати
1. Чистимо цибулю, нарізаємо кільцями, за бажання маринуємо.
2. Сосиски та помідори нарізаємо тонкими кружальцями, сир натираємо на великій тертці, а печериці нарізаємо тонкими скибочками.
3. На лист викладаємо лист лаваша, посипаємо половиною тертого сиру і накриваємо другим листом лаваша.
4. Змащуємо кетчупом, викладаємо цибулю, сосиски, гриби, помідори, а у фіналі посипаємо сиром.
До готовності доводимо у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15 хвилин. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на воді та без яєць.
Читайте також
- Як правильно додавати хліб до котлет: не всі господині знають – про що не варто забувати
- Мінімум інгредієнтів: як приготувати млинці на воді та без яєць – рецепт, який точно сподобається