Як приготувати млинці на пиві: виходять тонкими та ніжними – простий рецепт

Зазвичай тонкі мереживні млинці багато хто звикли готувати на молоці, воді або кефірі. Але страва стане цікавішою, якщо приготувати її з додаванням у тісто пива.

Бажано використовувати світле пиво, щоб не відчувалася характерна гіркуватість, яка може з'являтися через цей хмільний напій.

Інгредієнти

Для приготування 5-7 порцій потрібно взяти:

Блины
Фото: © Білновини
  • пиво – 1,5 л;
  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 1 склянка;
  • олія – 2 ст. л.;
  • сіль та цукор – 1 щіпка.

За бажання можна додати в тісто цукор.

Як готувати млинці на пиві

Процес максимально простий.

Достатньо лише змішати всі компоненти у глибокій мисці.

Варто зазначити, що борошно краще попередньо просіяти. В останню чергу в тісто потрібно втрутити сіль, соду та цукор.

Як тільки маса буде ретельно перемішана до однорідності, можна сміливо переходити до випікання тонких млинців.

Готувати їх слід на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Такі млинці вийдуть неймовірно пишними, ніжними, хрусткими по краях і неймовірно ажурними.

Раніше ми розповідали, як приготувати ніжні тонкі млинці на кефірі.

Читайте також

  • Чому пиріг не пропікся: основні причини проблеми – господаркам на замітку
  • Готуємо ніжний мус із шампанського: вишукане доповнення до святкового столу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *