Зазвичай тонкі мереживні млинці багато хто звикли готувати на молоці, воді або кефірі. Але страва стане цікавішою, якщо приготувати її з додаванням у тісто пива.
Бажано використовувати світле пиво, щоб не відчувалася характерна гіркуватість, яка може з'являтися через цей хмільний напій.
Інгредієнти
Для приготування 5-7 порцій потрібно взяти:

- пиво – 1,5 л;
- яйця – 3 шт.;
- борошно – 1 склянка;
- олія – 2 ст. л.;
- сіль та цукор – 1 щіпка.
За бажання можна додати в тісто цукор.
Як готувати млинці на пиві
Процес максимально простий.
Достатньо лише змішати всі компоненти у глибокій мисці.
Варто зазначити, що борошно краще попередньо просіяти. В останню чергу в тісто потрібно втрутити сіль, соду та цукор.
Як тільки маса буде ретельно перемішана до однорідності, можна сміливо переходити до випікання тонких млинців.
Готувати їх слід на попередньо розігрітій сковороді з олією.
Такі млинці вийдуть неймовірно пишними, ніжними, хрусткими по краях і неймовірно ажурними.
Раніше ми розповідали, як приготувати ніжні тонкі млинці на кефірі.
Читайте також
- Чому пиріг не пропікся: основні причини проблеми – господаркам на замітку
- Готуємо ніжний мус із шампанського: вишукане доповнення до святкового столу