Як приготувати найніжніший паштет з курячої печінки: такого в магазині просто не знайти

Є простий рецепт приготування паштету з курячої печінки з вершковим смаком.

Крім того, паштет виходить найніжнішим за консистенцією і чудово рятує, коли потрібно щось швидко приготувати на сніданок або для перекушування.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду, розповіла, як приготувати паштет із курячої печінки.

Еда
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • печінка куряча – 500 гр;
  • цибуля – 1/2 шт.;
  • часник – 4 зубчики;
  • олія вершкове – 100 гр;
  • коньяк – 50 мл;
  • вершки (20%) – 100 мл;
  • чебрець, сіль та перець за смаком.

Як готувати

1. Вимочіть печінку у воді або молоці за бажанням, потім почистіть і наріжте печінку на частини.

2. Цибулини потрібно почистити і нарізати півкільцями, часник не подрібнюють, а нарізають скибочками.

3. На сковороді розтопіть вершкове масло (80 гр), обсмажте цибулю, часник та печінку 10 хвилин.

4. Потім додати коньяк і випарити алкоголь на сильному вогні протягом 4-5 хвилин.

5. Потім додаємо чебрець, сіль, перець за смаком, вершки і готуємо, доки не загуснуть протягом 3-4 хвилин.

По готовності перемелюємо за допомогою блендера до однорідної консистенції, зберігаємо в ємності з кришкою в холодильнику, залив розтопленим вершковим маслом.

Раніше ми розповідали, як приготувати овочевий кисіль.

Читайте також

  • Як приготувати картоплю фрі з сиром у духовці: ароматна та апетитна закуска здивує – простий рецепт
  • Що додати до тіста для млинців: трюк, який виручить недосвідчену господиню

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *