Млинці в цілому до правильного харчування не мають відношення через використання не найкорисніших продуктів.
До того ж, у них висока калорійність за відсутності особливої користі для організму.
Однак завжди можна здивувати сім'ю неймовірно смачними та навіть корисними млинцями, розкриває секрет кухарка Юлія Архіпова, експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії.

Як приготувати млинці з зеленої гречки?
Список інгредієнтів
– склянка зеленої гречки;
– Близько 300 мл води;
– половина маленької ложки солі;
– дві ложки сиропу топінамбуру або кленового сиропу.
Процес приготування
Найкраще гречку відправити в ємність із водою на ніч. Вранці потрібно злити залишки води та відправити крупу у чашу блендера. Потім вливаємо вказану кількість води, вводимо сіль і вибраний сироп. Збиваємо до однорідної маси.
Консистенція заготівлі має бути жирною. Після цього приступаємо до смаження на розігрітій сковороді, обробленій достатньою кількістю рослинної олії.
Читайте також
- Чому пергамент прилипає до випічки: досвідчені кулінари перерахували головні помилки
- Як зварити макарони без води: так навіть смачніше – спробуйте