Черговий сезон заготовок на зиму вже розпочався, тому поспішаємо поділитися з вами унікальним рецептом соусу, який готується легко та швидко, не більше 5-7 хвилин.
За словами експерта мережевого видання «БелНовости» кухаря Юлії Архипової, соус можна їсти з хлібом або додавати в супи, макарони, пельмені. Він ідеально підходить до шашликів, риби, курки та котлет.
Перейдемо до інгредієнтів. Для соусу вам знадобиться:

- 1 цибулина;
- 2 гострі перці (зелені);
- 4 болгарські перці;
- 4-6 помідорів;
- 1 головка часнику;
- 1 пучок свіжої кінзи;
- сіль – до смаку.
Все, що потрібно від кухаря, – покласти всі підготовлені продукти в блендер і перетворити їх на однорідну масу.
Кинзу і сіль слід додавати наприкінці.
Дайте соусу трохи постояти, після чого наповніть банки і відправте на зберігання в холодильник.
Тут страва може без проблем зберігатись протягом тижня.
Також можна використовувати контейнери для заморозки, якщо вам потрібно зберегти соус до самої зими, щоб і в холодну пору року насолодитися його свіжим літнім смаком та ароматом.
Раніше ми розповідали, з чим не можна їсти гречку.
Читайте також
- Не хочете варити буряки кілька годин? 5 способів приготування, про які корисно знати господаркам
- Чим підгодувати часник у середині червня: так роблять досвідчені городники – результат дуже здивує