Як за 5 хвилин приготувати соус на зиму: варити не треба

Черговий сезон заготовок на зиму вже розпочався, тому поспішаємо поділитися з вами унікальним рецептом соусу, який готується легко та швидко, не більше 5-7 хвилин.

За словами експерта мережевого видання «БелНовости» кухаря Юлії Архипової, соус можна їсти з хлібом або додавати в супи, макарони, пельмені. Він ідеально підходить до шашликів, риби, курки та котлет.

Перейдемо до інгредієнтів. Для соусу вам знадобиться:

Перцы
Фото: © Білновини
  • 1 цибулина;
  • 2 гострі перці (зелені);
  • 4 болгарські перці;
  • 4-6 помідорів;
  • 1 головка часнику;
  • 1 пучок свіжої кінзи;
  • сіль – до смаку.

Все, що потрібно від кухаря, – покласти всі підготовлені продукти в блендер і перетворити їх на однорідну масу.

Кинзу і сіль слід додавати наприкінці.

Дайте соусу трохи постояти, після чого наповніть банки і відправте на зберігання в холодильник.

Тут страва може без проблем зберігатись протягом тижня.

Також можна використовувати контейнери для заморозки, якщо вам потрібно зберегти соус до самої зими, щоб і в холодну пору року насолодитися його свіжим літнім смаком та ароматом.

Раніше ми розповідали, з чим не можна їсти гречку.

Читайте також

  • Не хочете варити буряки кілька годин? 5 способів приготування, про які корисно знати господаркам
  • Чим підгодувати часник у середині червня: так роблять досвідчені городники – результат дуже здивує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *