Чому не можна кидати пельмені в киплячу воду: вчимося правильно варити пельмені

Багато людей переконані, що заморожені пельмені потрібно кидати саме у киплячу воду, і навіть не підозрюють, що це погіршує смак страви.

Розповідаємо, чому не можна кидати пельмені в окріп і як правильно їх варити.

Як правильно варити пельмені

Головне правило – не кидати в окріп. Через перепад температур пельмені злипаються, розварюються, стають несмачними.

плита
Фото: © Білновини

Температура води має бути близько 50 градусів, а самі пельмені потрібно попередньо замочити у холодній воді на кілька хвилин.

Під час варіння потрібно долити в каструлю трохи холодної води, щоб уникнути перепаду температур.

Також важливо постійно помішувати пельмені, так вони не злипатимуться і прилипатимуть до дна каструлі.

Читайте також

  • Опустіть сирокопчену ковбасу в окріп: те, що побачите, здивує багатьох
  • Чим замінити зелений горошок у олів'ї, щоб не зіпсувати смаку салату: не всі господині знають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *