Як приготувати кисло-солодкий соус з меду та гірчиці: байдужим не залишиться ніхто

Будь-який кухар знає десятки рецептів різних соусів, які зможуть перетворити навіть найпростішу страву.

Хазяйкам варто брати з них приклад, тому що вдала добавка до основної страви ніколи не буде зайвою.

Одним із найвдаліших стане кисло-солодкий соус, який можна назвати практично універсальним, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухарка Юлія Архіпова.

мед
Фото: © Білновини

Як приготувати соус з гірчиці та меду?

Список необхідних інгредієнтів

– дві ложки рідкого меду;
– дві ложки гірчиці (не надто гострої);
– велика ложка соку лимона;
– три ложки нерафінованої рослинної олії (краще оливкової);
– трохи солі з перцем.

Процес приготування

Вказано, що гірчиця не повинна бути надто гострою, але чинити можна на власний розсуд. Якщо ви шанувальник пікантних страв, то гірчиця може бути гострою.

Беремо миску для змішування і кладемо до неї всі інгредієнти. Спочатку добиваємось однорідної консистенції за допомогою виделки. Коли інгредієнти змішалися, то беремо віночок та збиваємо.

Після цього соус можна сміливо подавати до столу.

Читайте також

  • Як приготувати сирники без яєць?
  • Як смачно приготувати макарони із сиром: від такої страви ніхто не відмовиться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *