Будь-який кухар знає десятки рецептів різних соусів, які зможуть перетворити навіть найпростішу страву.
Хазяйкам варто брати з них приклад, тому що вдала добавка до основної страви ніколи не буде зайвою.
Одним із найвдаліших стане кисло-солодкий соус, який можна назвати практично універсальним, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухарка Юлія Архіпова.

Як приготувати соус з гірчиці та меду?
Список необхідних інгредієнтів
– дві ложки рідкого меду;
– дві ложки гірчиці (не надто гострої);
– велика ложка соку лимона;
– три ложки нерафінованої рослинної олії (краще оливкової);
– трохи солі з перцем.
Процес приготування
Вказано, що гірчиця не повинна бути надто гострою, але чинити можна на власний розсуд. Якщо ви шанувальник пікантних страв, то гірчиця може бути гострою.
Беремо миску для змішування і кладемо до неї всі інгредієнти. Спочатку добиваємось однорідної консистенції за допомогою виделки. Коли інгредієнти змішалися, то беремо віночок та збиваємо.
Після цього соус можна сміливо подавати до столу.
Читайте також
- Як приготувати сирники без яєць?
- Як смачно приготувати макарони із сиром: від такої страви ніхто не відмовиться