Борщ стане ще смачнішим: ось що треба зробити зі сметаною – про цю хитрість знають кухарі

Борщ стане ще смачнішим, якщо додати до нього не холодну сметану, а розігріту.

Розповідаємо, як правильно розігрівати сметану перед додаванням до борщу.

Як правильно додавати сметану в борщ

Викладіть на сковороду кілька ложок жирної сметани та погрійте кілька хвилин на середньому вогні.

сметана
Фото: © Білновини

Сковорідка повинна бути чистою, олію додавати не потрібно. Можна додати трохи подрібненого часнику.

Заправку, що вийшла, виливаємо в борщ за десять хвилин до готовності.

Замість сметани можна підсмажити жирні вершки. Деякі кулінари також радять додавати шматочок вершкового масла.

Раніше ми розповідали, чим замінити майонез у новорічних салатах.

Читайте також

  • Гречка за три хвилини: запам'ятайте цей легкий секрет – здивуйте домочадців
  • Чим замінити майонез у новорічних салатах: 3 простих варіанти – страви стануть у рази цікавішими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *