Огірковий сезон вже в розпалі, можна побалувати себе малосольними огірками.
Рецепт найсмачніших малосольних огірків по-польськи, які можна приготувати за дві години, розповідає експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архипова.
Як приготувати огірки малосольні по-польськи
На півкіло молодих огірків вам знадобляться: два зубчики часнику, чайна ложка солі (з гіркою), столова ложка соняшникової олії, 1-2 ст. л. подрібненого свіжого кропу, 2 ч. л. будь-якого квіткового меду, 2 ч. л. гірчиці у зернах, 2 ч. л. 9-відсоткового оцту.

Також можна додати 0,5 ч. л. червоного пекучого перцю (у пластівцях).
Огірки нарізаємо кружальцями завтовшки 1-1,5 см, решту інгредієнтів змішуємо у великій мисці.
В отриманий маринад кладемо огірки, перемішуємо, залишаємо на півгодини за кімнатної температури, поміщаємо на півтори години в холодильник.
Раніше експерт розповіла, як приготувати яєчню по-сільському.
Читайте також
- Простий суп по-польськи на обід чи вечерю: їдять навіть не любителі – готуємо за 30 хвилин
- Як швидко приготувати ситні оладки з кабачків: секрет у двох інгредієнтах