Готуйте швидко та смачно: хитрий рецепт малосольних огірків по-польськи

Огірковий сезон вже в розпалі, можна побалувати себе малосольними огірками.

Рецепт найсмачніших малосольних огірків по-польськи, які можна приготувати за дві години, розповідає експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архипова.

Як приготувати огірки малосольні по-польськи

На півкіло молодих огірків вам знадобляться: два зубчики часнику, чайна ложка солі (з гіркою), столова ложка соняшникової олії, 1-2 ст. л. подрібненого свіжого кропу, 2 ч. л. будь-якого квіткового меду, 2 ч. л. гірчиці у зернах, 2 ч. л. 9-відсоткового оцту.

огурцы
Фото: © Білновини

Також можна додати 0,5 ч. л. червоного пекучого перцю (у пластівцях).

Огірки нарізаємо кружальцями завтовшки 1-1,5 см, решту інгредієнтів змішуємо у великій мисці.

В отриманий маринад кладемо огірки, перемішуємо, залишаємо на півгодини за кімнатної температури, поміщаємо на півтори години в холодильник.

Раніше експерт розповіла, як приготувати яєчню по-сільському.

Читайте також

  • Простий суп по-польськи на обід чи вечерю: їдять навіть не любителі – готуємо за 30 хвилин
  • Як швидко приготувати ситні оладки з кабачків: секрет у двох інгредієнтах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *