Цей суп зазвичай лише своєю назвою викликає апетит.
Ароматний, червоний та ситний борщ люблять багато хто.
Ще краще, якщо подати його з чорним хлібом, сметаною та ароматною зеленню.

Байдужих до такого частування точно складно знайти.
При цьому кожна господиня має свій секрет приготування смачного і ароматного борщу.
Наприклад, деякі під час приготування додають трохи лимонного соку. Така дія може здатися навіть дивною. Але насправді так борщ справді стає в рази кращим.
Справа в тому, що сік цього цитрусу необхідний для збереження бордового кольору борщу та буряків у ньому.
Тут важливо не переборщити. Достатньо взяти лише один фрукт.
Використовувати сік потрібно лише з половинки цитрусу. Додавати його краще при обсмажуванні буряка. Пару крапель можна втрутити під час варіння страви.
При цьому необхідно стежити, щоб у борщ не потрапили кісточки чи цедра.
Раніше ми розповідали, як правильно треба додавати засмажку до борщу.
Читайте також
- Як правильно заморозити готові котлети та не зіпсувати страву: не всі знають
- Як приготувати справжню сирну піцу: рецепт, що заслуговує на увагу



