Секретний інгредієнт для пельменів зробить їх у рази смачнішим: запам'ятайте лише одне правило

Додавши при варінні пельменів один інгредієнт, можна значно покращити смак страви.

Як приготувати смачні пельмені, розповідає експерт мережевого видання «Бєлновини» у галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.

Як покращити смак пельменів

По-перше, потрібно діставати пельмені з морозилки заздалегідь (але не розморожувати).

плита
Фото: © Білновини

Далі доводимо воду до кипіння, зменшуємо вогонь, кладемо пельмені, доводимо до кипіння, перемішуємо.

Коли пельмені випливуть, потрібно повільно влити склянку холодної води.

Це і є той самий інгредієнт, що покращує смак пельменів. За рахунок додавання холодної води тісто та начинка краще проварюються.

Раніше ми розповідали, навіщо досвідчені господині вимочують картоплю перед смаженням.

Читайте також

  • Як готують пшоно до варіння досвідчені кулінари: каша вийде розсипчастою – до того ж гірчити не буде
  • Чому не можна класти мед у гарячий чай: вся користь – коту під хвіст

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *