Якщо мова заходить про червоне м'ясо, то одним із найпопулярніших варіантів є свинина.
Вона дешевша за інші різновиди, а також має ряд переваг.
Однак завжди важливо пам'ятати про те, що свинина має специфічний присмак і запах, які потрібно нейтралізувати за допомогою коректного маринаду, розповідає експерт у галузі приготування їжі мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова.

Останнім часом стали популярними “елітні” рецепти маринадів, які роблять страву значно дорожчою. Але є простий та доступний рецепт, який дозволить смачно приготувати свинину.
Про який маринад йдеться
Список інгредієнтів
– дві великі ложки домашнього майонезу;
– 3-4 часточки часнику;
– по половині ложки чорного перцю та паприки;
– сіль на власний розсуд.
Процес приготування
Варто зазначити, що вказаних інгредієнтів вистачить половину кілограма свинини. Якщо м'яса більше, просто скоригуйте рецепт.
М'ясо потрібно вимити, висушити, поділити на шматки. Обробляємо продукт сумішшю солі, паприки та перцю.
Далі рубаємо часник і змішуємо його з майонезом. Розподіляємо маринад на шматках свинини. Цей маринад спрацює буквально за півгодини.
Читайте також
- Як зробити тверде авокадо стиглим за 10 хвилин: працюючий спосіб
- Що додати в тісто для сирників: спробуйте цей рецепт – не пошкодуєте