Щоб не набрати ваги за новорічні свята, магазинний майонез у салатах слід замінити на корисний домашній.
Як його приготувати, розповіла російська терапевт, дієтолог, нефролог Регіна Ахуньянова.
Поради експерта наводить doctorpiter.ru.

Як приготувати корисний майонез
Як розповіла Ахуньянова, майонез є головним винуватцем зайвих калорій.
Також цей продукт може спровокувати проблеми із травленням.
Це здуття, тяжкість, біль у животі, – зазначила фахівець.
Для приготування корисного домашнього майонезу вам знадобляться: грецький йогурт, російська гірчиця, свіжий кріп та сіль.
На 200 г йогурту потрібно брати дві чайні ложки гірчиці, пучок кропу і дрібку солі.
Йогурт змішуємо з гірчицею, додаємо сіль, збиваємо у блендері.
У масу, що вийшла, додаємо подрібнений кріп, ретельно перемішуємо.
Найкорисніший домашній майонез готовий. Можна відразу додавати до салату, можна поставити в холодильник.
Якщо любите ніжніший смак, додайте одну чайну ложку гірчиці.
Читайте також
- Як потрібно варити дешеві сосиски, щоб вони виходили смачнішими: ось що потрібно додавати у воду
- Ніколи так не робіть: найнебезпечніші помилки при приготуванні овочів