Рис є універсальною, оскільки на її основі можна готувати масу страв.
Одним із найкорисніших є каша.
Готувати її можна із різними добавками. Наприклад, можна скуштувати рецепт із фруктами, щоб наситити організм вітамінами, вважає експерт із кулінарних питань мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова.

Як приготувати рисову кашу з яблуком?
Список інгредієнтів
– дві великі ложки рису;
– склянка молока із середніми показниками жирності;
– велика ложка цукру та трохи солі;
– Середнє яблуко;
– шматочок вершкового масла.
Процес приготування
Спочатку потрібно промити той невеликий об'єм рису, який буде потрібно для приготування страви. Після цього вводимо в ємність для приготування необхідну кількість молока.
Сіль із цукром краще вводити на самому початку.
Після цього чекаємо кипіння і вводимо рис. Після того, як молоко закипить ще раз, вкриваємо ємність для приготування кришкою і зменшуємо вогонь.
Яблука миємо, чистимо від насіння, ріжемо шматочками.
За 5 хвилин до готовності вводимо яблука. Подавати страву варто з вершковим маслом.
Читайте також
- Які страви не можна готувати в чавунній сковорідці: помилки припускаються практично всі господині
- Цей інгредієнт зробить гречку незрівнянною: просто додайте відразу після варіння