Як ефектно подати до столу морква по-корейськи: рецепт пікантної закуски

Морква по-корейськи розділила долю вінегрету. Корисні та смачні салати, але обидва вийшли з моди, і на святковому столі для них місця немає.

Але з корейською морквою можна приготувати пікантну і оригінальну закуску, яка точно отримає схвалення у ваших гостей.

Експерт мережевого видання “БєлНовини” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати закуску.

Морковь
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • морква по-корейськи 200 гр;
  • плавлений сир скибочками 12 шт;
  • яйця 3 шт.;
  • сметана 1 ст. л;
  • гірчиця 1/2 ч. л;
  • зелень до смаку.

Як готувати

1. Готову моркву корейською потрібно подрібнити за допомогою блендера.

2. Яйця відварюємо круто та подрібнюємо їх блендером в окремій ємності.

3. Для заправки змішуємо сметану (краще взяти густу) із гірчицею до рівномірної маси.

4. Беремо скибочку плавленого сиру і накладаємо в нього шарами спочатку моркву, потім яйця, а потім заправку зі сметани та гірчиці.

5. Посипаємо дрібно порубаною зеленню і згортаємо сирну скибочку в рулет.

Більше ситну закуску можна приготувати, якщо загортати інгредієнти разом із сиром у лаваш. Приємного апетиту!

Читайте також

  • Новорічний стіл 2025: що має бути на новорічному столі під час зустрічі Зеленої Змії
  • Що завжди потрібно додавати у воду перед варінням пельменів, щоб вони не злиплися: запам'ятайте раз і назавжди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *