Гречана, рисова, манна, вівсяна, перлова каші – це смачні, але стандартні страви.
Такими гарнірами нікого не здивуєш.
А ось сирна каша стане для ваших домочадців та гостей дуже приємним сюрпризом.

Для отримання цієї шикарної страви потрібні лише три інгредієнти (якщо не брати до уваги сіль).
Рецептом незвичайної страви поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.
Рецепт сирної каші
Візьміть каструлю з товстим дном і відправте до неї 300 г сметани.
Чим жирніший цей кисломолочний продукт, тим краще.
Поставте посуд на плиту та увімкніть конфорку.
Поки відбувається термічна обробка сметани, підготуйте основний інгредієнт – осетинський сир. Цей продукт треба розім'яти.
Сирний компонент повинен опинитися в каструлі відразу після того, як сметана почне вирувати.
Посоліть суміш і насипте 150 грамів кукурудзяного борошна.
Помішуйте сирну кашу ложкою.
Ознакою готовності страви є придбання ним в'язкості та гарного кремового кольору.
Вийде незвичайна і дуже апетитна страва, яка сподобається навіть самому примхливому гурману.
Довідково
Осетинський сир – традиційний харчовий продукт національної осетинської кухні.
Читайте також
- Як приготувати сирний сир: натуральний продукт
- Як приготувати смачний салат «Коханка» з волоськими горіхами: про олів'я забудете