Крабові палички – це смачний, ніжний та відносно недорогий продукт.
Зазвичай кулінари використовують таку їжу як інгредієнт для салатів.
Багато гурманів просто вживають крабові палички з соусом: цілком апетитний перекус.

Але є ще один варіант використання рибного продукту: із нього можна зробити паштет.
За своїми смаковими якостями ця маса не поступається дорогим морепродуктам. І навіть перевершує їх.
Намажте приготовлений паштет на скибочки батона: вийде чудова і при цьому недорога новорічна закуска. Ідеальна заміна бутербродам із червоною ікрою.
Рецептом незвичайної страви поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.
Як приготувати паштет з крабових паличок?
Відкрийте дві пачки крабових паличок, витягніть вміст, зніміть плівку і відправте продукт у блендер.
Додайте туди ж 100 г сирного сиру.
Почніть подрібнювати інгредієнти до однорідної маси.
Перекладіть суміш у глибоку ємність, додайте 150 г звичайного тертого сиру і трохи зелені. Заправити масу майонезом і ретельно перемішайте.
У результаті ви отримаєте чудовий паштет: недорогий і при цьому дуже смачний.
Довідково
Паштет – вишукане закусочне блюдо у формі в'язкої однорідної тістоподібної маси з відвареного або смаженого і потім протертого м'яса, риби, дичини та субпродуктів.
Читайте також
- Що приготувати з гарбуза: спробуйте оладки із сюрпризом
- Як спекти ідеальні кекси: рецепт тесту на кефірі