Ви не повірите, з чого зроблено цей німецький яблучний паштет: несподіваний інгредієнт, який вас здивує

Що може бути краще закуски, ніж старий добрий паштет?

Хочете якомога смачніше і якомога простіше у приготуванні?

Нема проблем – ось вам німецький яблучний паштет. Ви можете здивуватись, дізнавшись, які інгредієнти входять до складу намазки.

паштет
Фото: Pixabay

Рецептом поділилася експерт мережевого видання «БелНовости», кухарка Юлія Архіпова.

Все, що нам знадобиться, це вершкове масло (30 грамів), цибуля (одна штука), одне яблуко, 50 грамів волоських горіхів.

Також потрібні сіль (щіпка), чорний перець (щіпка) та гірчиця (третина чайної ложки).

Приготування

Наріжемо багет невеликими скибочками, обсмажимо на 10 г вершкового масла.

Цибулю ріпчасту наріжемо маленькими кубиками і також обсмажимо на олії.

Нарізане невеликими кубиками яблуко додамо до сковороди.

Потім яблука та цибулю викладемо в блендер. Додамо до них подрібнені волоські горіхи. Збиватимемо, поки не отримаємо однорідну масу.

Тепер можна додати гірчицю, сіль та чорний перець. Знову збиваємо.

Читайте також

  • Досить мучитися. Ось два простих варіанти, як нарізати цибулю без сліз
  • Борошно і капустяний приварок: що додати в борщ, щоб вони вийшли в кілька разів смачніше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *