Як приготувати Студентський суп: смачно та дешево

Будь-яка господиня буде намагатися знайти гідні варіанти економії, так як ціни на багато продуктів стають все вище з кожним днем.

При цьому не хочеться, щоб якість харчування страждала.

Тому багато хто намагається знайти рецепти недорогих, але смачних страв. У такому разі варто звернути увагу на “Студентський” суп, який готували ще за радянських часів, зазначає експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань кухарка Юлія Архіпова.

суп
Фото: © Білновини

Як приготувати гарний суп?

Усталеного списку компонентів немає, оскільки до складу можна вводити будь-які продукти, які є. Однак є основні моменти, яких варто дотримуватись.

Спочатку в каструлю вливаємо воду та відправляємо картоплю.

Хвилин за сім можна відправити терту моркву і трохи цибулі. Коли овочі практично будуть готові, потрібно ввести три сосиски, подрібнені на шматочки.

Якщо у вас є в розпорядженні консервована квасоля, її теж сміливо відправляємо в суп.

Потім солимо.

Залишиться лише додати пару плавлених сирків, дочекатися однорідної текстури та вимкнути страву.

Раніше ми розповідали про те, з яких причин можуть опалювати котлети.

Читайте також

  • Через які помилки не вдасться відварити смачну картоплю: не всі господині знають – їх припускають багато
  • Через які помилки не вдається приготувати якісний рис: думка кулінарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *