Суп – незамінна страва у повсякденному меню. Супи можна їсти і на обід, і на вечерю і готувати їх нескладно.
Рецепт простого супу польською, яку можна приготувати за півгодини, розповідає експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.
Як приготувати суп по-польськи
Вам знадобляться: 600 грамів картоплі, дві цибулини, дві моркви, півтора літри бульйону зі свинини, 200 мілілітрів вершків (25-30 %), 300 грамів шинки або ковбаси, зелена цибуля, по чайній ложці паприки та майора, та перець.

Трохи обсмажуємо цибулю, потім додаємо нарізану кубиками моркву, потім картопля, наприкінці шинку (ковбасу).
Обсмажені овочі та ковбасу додаємо в бульйон, варимо 20 хвилин на середньому вогні, додаємо сіль, спеції, подрібнений часник та вершки.
Варимо на маленькому вогні 5-7 хвилин, практично в готовий суп додаємо зелену цибулю.
Раніше експерт розповіла, як швидко приготувати ситні оладки з кабачків.
Читайте також
- Як швидко приготувати ситні оладки з кабачків: секрет у двох інгредієнтах
- У яку воду кидати заморожені пельмені – в холодну чи киплячу: часта помилка гурманів



