Закуска за 5 хвилин: її готують усі, кого я знаю, навіть на святковий стіл, бо швидко, смачно та доступно

Таку закуску, мабуть, знають усі. Раніше ми її готували її на усі свята. Такий салат завжди був популярним. Тому що продукти тут доступні і завжди виходить дуже смачно! А головне — готується не більше п'яти хвилин! Але навіть у такому простому рецепті є тонкощі, які зроблять цей салат ще смачнішим!

Інгредієнти:

  • Плавлені сирки — 2 шт.
  • Яйця варені — 2 шт.
  • Часник — 1 зуб.
  • Масло вершкове — 30 г
  • Зелень
  • Майонез — 1-2 ст.л.
  • Сіль — за смаком
  • Грінки

Приготування:

Плавлений сир натираю на дрібній тертці. Можна взяти два види сиру — плавлений та твердий. Теж буде смачно!

Сюди ж — варені яйця. Теж на тертці. Тепер часник. Його потрібно трохи — один невеликий зубчик. Я обов'язково прибираю серцевину! Тоді не буде різкого запаху часнику — він просто додасть салату пікантну нотку, інформує Ukr.Media.

Пропускаю часник через прес. Додаю до салату подрібнену зелень.

І ще я додаю трохи вершкового масла (теж на тертці). Звичайно, масло можна не додавати. Але з ним салат виходить набагато м'якше і ніжніше.

Заправляю майонезом та перемішую.

Можна перекласти готовий салат у салатник і поставити на стіл. Але я подаю на гріночках. Хліб просто підсушую в електрогрилі або на сухій сковороді.

Джерело: ukr.media

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *